la 12. kesäk. | Tiedot ilmoittautumisen yhteydessä

Intialainen päähieronta-kurssi 12.6.2021

Intialainen päähieronta on äärimmäisen rentouttavaa ja se on hyvä apu moneen erilaiseen vaivaan. Intialainen päähieronta on oiva apu mm. migreeniin, univaikeuksiin, kehon jännitystiloihin, stressiin, verenpaineeseen ja silmien väreilyyn.
Tickets Are Not on Sale

Aika ja paikka

12. kesäk. klo 9.30 – 17.00 UTC+3
Tiedot ilmoittautumisen yhteydessä

Tietoa kurssista

Intialainen päähieronta on äärimmäisen rentouttavaa ja se on hyvä apu moneen erilaiseen vaivaan. Intialainen päähieronta on oiva apu mm. migreeniin, univaikeuksiin, kehon jännitystiloihin, stressiin, verenpaineeseen ja silmien väreilyyn. Päähieronta hoitaa koko kehoa päästä varpaisiin!

Nyt sinulla on mahdollisuus oppia tämä ihana päähieronta. Hieronnan voi hyvin yhdistää myös toisen hoidon yhteyteen. Erinomainen lisäpalvelu myös parturi-kampaajille! Kurssi on yhden päivän mittainen, niin kauempaa tulevat säästyvät yöpymiskustannuksilta + näyttö mikäli käytät hierontaa asiakkaillesi ja haluat todistuksen.

Kurssin sisältö: hieman historiaa, vasta-aiheet, harjoittelu pareittain ja myöhemmin sovittavana ajankohtana näyttöpäivä n. 2 h, jolloin käydään läpi esiin nousseita kysymyksiä, otteita tms. Kurssin hinta ilman näyttöä ja todistusta on 139 € ja niille jotka haluavat kurssista todistuksen ja tarjoavat hierontaa palveluna hinta on 155 €, sis. alv:n, materaalin, lähiopetuksen, näyttöpäivän, todistuksen, kahvi- ja teetarjoilun. Lounas on omakustanteinen, joten varaa mukaan eväät.

Ilmoittautuminen on sitova ja kurssille ilmoittautuessasi maksat varausmaksun 39 €, jolla varmistat paikkasi. Varausmaksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan. Mikäli kurssi perutaan järjestäjän puolesta, varausmaksu palautetaan. Loppuosa kurssista maksetaan paikanpäällä käteisellä tai kortilla.

Kurssille otetaan max 6 hlöä. Kurssi toteutuu mikäli osallistujia on vähintään 4.

Ilmoittautuminen: valonamina@gmail.com tai yv sivujeni kautta.

HUOM! Viimeinen ilmoittautumispäivä on 3.6.2021 joten varaa paikkasi pikimmiten! Kysy lisätietoja, mikäli sinulle heräsi kysymyksiä.

Huom! Kurssia ei järjestetä hoitohuoneellani. Saat kurssipaikan tiedot ilmoittautumisen yhteydessä.

Lämpimästi tervetuloa! 

Annemari

www.valonamina.com 

IG: valonamina