la 18. syysk. | Pielavesi

OPI KIINALAINEN JALKAHIERONTA!

Sinulla on nyt mahdollisuus oppia KIINALAINEN JALKAHIERONTA pienessä ryhmässä Pielavedellä! Kurssi järjestetään Katrikkan tiloissa.

Aika ja paikka

18. syysk. klo 9.00 – 16.00
Pielavesi, 72400 Pielavesi, Finland

Tietoa kurssista

Sinulla on nyt mahdollisuus oppia KIINALAINEN JALKAHIERONTA pienessä ryhmässä Pielavedellä! Kurssi järjestetään Katrikkan tiloissa.

Kiinalainen jalkahieronta on loistava apu väsyneille, rasittuneille, raskaille ja hemmottelua kaipaaville jaloille.

Kiinalainen jalkahieronta on hyvin rentouttava ja hemmottelevakin, se virkistää jalkojen veren- ja nestekiertoa sekä vilkastuttaa aineenvaihduntaa. Hieronnassa käsitellään meridiaaneja ja akupisteitä ja sitä voidaan käyttää monenlaisten kehon ja mielen ongelmien helpottamiseen esim. stressi, alaviereisyys, väsymys, vatsan vaivat, nukkumisvaikeudet, jalkojen turvotus. Jalkahieronta tehdään makuulla öljyn kera ja jalat hierotaan polvesta alaspäin. Mahtava hieronta kokonaisvaltaiseen kehon hoitoon ja rentouttamiseen.

Ilmoittaudu mukaan pikimmiten, sillä paikkoja on rajoitetusti. Ilmoittautuminen tapahtuu lähettämällä viesti sähköpostiini valonamina@gmail.com. Ilmoittaudu 10.9.2021 mennessä!

Kurssin hinta on 165,00 € sis. alv. kattavan kurssimateriaalin, todistuksen, ohjattua harjoittelua pareittain kurssipäivän aikana.

Ilmoittautuminen on sitova ja paikkasi varmistat kurssilla maksamalla varausmaksun 65,00 €. Varausmaksua ei palauteta mikäli perut osallistumisesti kurssille. Jos kurssi perutaan järjestäjän toimesta, varausmaksu palautetaan välittömästi.

Hoitola Valon Amina tarjoaa päivän aikana kahvin ja teen sekä pientä purtavaa.

Tervetuloa kurssille!

Annemari